2 zondagen Opstellingen


Soms lopen we tegen patronen aan waar we maar geen grip op krijgen. Dergelijke patronen kunnen hardnekkig zijn, en weten we niet eens waardoor het precies wordt veroorzaakt.
Een opstelling, die je doet in een groep, kan dan verassende verhelderende inzichten brengen. Je krijgt in zo'n opstelling een andere kijk op de zaak, en vaak is dat al het begin van de transformatie van het probleem dat zich steeds bij je aandient.

Veel workshops met opstellingen werken met degenen die opgesteld worden (betalen vaak veel) en representanten, die alleen mede-opgesteld worden in de opstellingen van anderen. Zij betalen doorgaans veel minder.
Zelf werk ik graag met een groep waarbij iedereen een keer opgesteld wordt, en ook meerdere keren representant kan zijn. Dit is de reden om te werken met een groep die zich voor twee dagen verbindt: Iedereen komt een keer aan de beurt voor een grote opstelling, en bij andere opstellingen kun je dan als representant gevraagd worden. In deze twee dagen hebben we de rust om ieders opstelling rustig uit te werken. En bovendien voldoende mensen die ook representant kunnen zijn.

Opstellingen april 2019

We gaan ons 2 dagen intensief bezig houden met systemisch werk, in een kleine groep. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid samen veel te verdiepen, en bovendien iedereen een grote persoonlijke opstelling te laten doen.
Data: 14 en 28 april, van 10:00 tot ongeveer 18:00 uur.
Kosten (voor beide dagen samen, niet los te volgen): €110,-

Gun jezelf deze verdiepende dagen.. Opstellingen brengen zaken aan het licht, waar we in het dagelijks leven vaak niet bij kunnen, "overheen kijken", omdat we ze vaak onbewust verborgen houden. Een opstelling helpt dit helder
te krijgen, en geeft inzicht in systemen en patronen. Een grote hulp om beweging te krijgen in dat wat soms al jaren "vast" lijkt te zitten. Het kan weer stromen!

systemisch werk, ook iets voor jou!


KinderBiodanza in Eindhoven

kinderbiodanza 2019
Johan Vijn